Headerfoto nieuwsitem

Digital Health Valley

Digital Health Valley is een plaats waar digitale projecten in de gezondheidszorg moeten groeien. Ze wordt bevolkt door spelers uit de ondernemerswereld, zorginstellingen, universiteiten en overheid.

Het volledige interview met Alexander de Croo over waarom Digitalisering tot levenskwaliteit leidt van de patiënt, maar ook tot nieuwe jobs, vindt u hier.
Daarnaast is Mitch&Mates ook gevraagd naar haar ervaringen als start-up in de zorg. 

Wat zijn uw ervaringen als start-up tot op vandaag?
Wij willen onderdeel zijn van een evolutie die leidt tot een revolutie in de Healthcare IT. Onze doelstelling is om gezondheidszorg toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen door integratie van technologie.
De vertaalslag maken naar de praktijk wordt goed omarmd en je moet zorgdragen dat je steeds met de juiste mensen bij de zorginstellingen spreekt maar ook steeds de juiste mensen bij die zorginstellingen er bij gaat betrekken.
Het is moeilijk als je niet bekend bent en ook nog een kleine organisatie bent maar we zetten onze mates (relaties/partners/medewerkers) in om het maximale resultaat te bereiken met een duidelijke WIN-WIN-WIN situatie: patient-zorginstelling-Mitch&Mates.

Volledige artikel vindst u hier

Recente artikels