Trusted Cure

Trusted Cure

Op 26 oktober aanstaande organiseert Mitch&Mates samen met Salves en Open Line een gezamenlijk en specifiek ochtendprogramma over vertrouwen en patiëntveiligheid. Locatie is Kasteel Maurick in Vught (NL). Vught is gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch.

Met uw zorginstantie wilt u in staat zijn om sneller, eenvoudiger en goedkoper nieuwe technologische innovaties te adopteren die de zorg verbeteren, efficiënter maken en nieuwe mogelijkheden ontsluiten. In een continue proces van verbetering en innovatie is vertrouwen een belangrijke factor, op het snijvlak van mens, proces en technologie. 

Trusted cure, vertrouwde zorg of zorgen voor vertrouwen, is de rode draad door de presentaties van Mitch&Mates, Salves en Open Line (in samenwerking met Dell EMC) op 26 oktober 2017 in Vught, locatie Kasteel Maurick.

In een gezamenlijk – en specifieke ochtendprogramma (9:00 – 12:00) voor de zorgsector proberen we dat vertrouwen in (cloud) IT versterken. In relatie tot vertrouwen en patiëntveiligheid zullen onderwerpen als cloud services, cloud productivity en cloud solutions  worden toegelicht. Specifieke klant cases zullen niet ontbreken. Immers: zorgorganisaties die reeds kennis hebben gemaakt met een of meerdere oplossingen kunnen het vertrouwen stimuleren door dit concreet te maken. Acceptatie, adaptie en adoptie zijn dan voor u geen vage termen meer.

Wie is de doelgroep?
Zorg-professionals die direct – of indirect bij ICT-vraagstukken zijn betrokken, RVE Managers, Unit Managers, informatie managers, strategische ICT architecten.

Zijn er kosten aan verbonden?
Er zijn geen kosten verbonden aan dit gezamenlijke seminar.

Inschrijven kan via deze link.

Recente artikels