Headerfoto nieuwsitem

We're Hiring: Front-end developer

Wij zoeken een nieuwe vriend! Ben jij een Front-end developer met passie voor producten uit de zorgsector? Ben je een teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je ons team versterken? Klik dan snel verder...
Vacature Front-end developer

We zijn op zoek naar een ervaren front-end developer met een passie voor producten waar de zorgsector enthousiast van wordt. Je komt terecht in een hecht team van Mitch-ontwikkelaars en spreekt zowel met hen als met de Mates, onze klanten. Zo ga je van A tot Z te werk. Je start vanuit een adviesfunctie binnen nieuwe projecten (als sales support), develop je zelfstandig onze producten en werk je achteraf mee aan de implementatie bij de klant.

IOS Development

Mobile development

Mitch&Mates ontwikkelt o.a. native iOS oplossingen. Deze enterprise apps zijn ontwikkeld in Objective C, met nieuwere features in Swift.  
De apps worden via Mobile Device Management software gedistribueerd binnen ziekenhuizen. Kennis van Apple Enterprise licensing en de AppConfig standaard is een pluspunt! 
Verder ga je aan de slag met:
  • Bugfixing van onze huidige apps (oa door het ondersteunen van nieuwe iOS versies). Ook hier heb je kennis van Objective C nodig.
  • Het bijbouwen van nieuwe features in Swift / ObjC.
  • Het beheer van certificates/provisioning zodat onze devices up and running blijven bij onze klanten.

 

Web development

Naast de iOS apps hebben we een suite van Angular webapplicaties waarin je betrokken zal zijn. Hiervoor heb je bij voorkeur een goede kennis van Angular (v1.6.8), Coffeescript, SCSS en Gulp.

Backend development

In het kader van je frontend ontwikkeling kom je in aanraking met verbeterpunten in de REST Api. Daarbij is een basiskennis van Java/Spring handig om zelf kleine aanpassingen uit te voeren in de backend.

Implementaties

Als Front-end developer lever je technische en functionele ondersteuning aan de Lead Implementations die verantwoordelijk is voor het aansluiten van onze nieuwe klanten/projecten.

 

Zaken die je in deze rol zal opnemen zijn o.a. :

  1. Overleg met klanten (projectleiders in ziekenhuizen) ter ondersteuning van de lead implementations om de businesscase helder te krijgen en te documenteren. Dit kan gaan van een nieuwe unit bij een bestaande klant tot de analyse van een volledig nieuw project.
  2. Ondersteuning van onze salesafdeling in het kader van een correct offertebeleid.
  3. Serverconfiguratie aan de hand van onze eigen tools en de mysql database. Bijhorend stem je ook af met onze klanten hoe zij hun netwerkwijzigingen zo efficiënt mogelijk kunnen doorvoeren (openstellen van poorten, VPN etc). 
  4. Configuratietests uitvoeren samen met de rest van het team of biedt remote ondersteuning. Hierin werken we volgens OTAP model.
  5. Je brengt mede wijzigingen Live en bezoekt klanten samen met de lead implementations voor een correcte nazorg.

 

 

Over Mitch&Mates

Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve Zorg-ICT producten, toepassingen en het leveren van diensten specifiek binnen de gezondheidssector. We hanteren daarbij een eigenwijze kijk op innovatie en productontwikkeling.


 

We inspireren door dagdagelijks elkaar op de juiste manier te ‘challengen’. We zijn gewend om als team te acteren waarbij het individu een belangrijke rol heeft en zijn of haar uitdrukkelijke bijdrage levert naar een maximale klantentevredenheid!

Op die manier willen we echte ‘mates’ zijn met onze klanten, maar ook met onze partners en uiteraard met de collega’s.

 

Verder voorzien we een fijne balans tussen werk en privé, die bewaken we graag voor elkaar. En hoe zalig is het om behoorlijk file-vrij te werken vanuit Genk! Doordat we veelal Nederlandse klanten hebben is ook daar weinig file-leed te melden.

Mitch&Mates biedt verder een marktconform salaris met stevig extralegaal pakket.

 

Herken je jezelf in dit profiel en wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met ons.

 

Een schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een actueel Curriculum Vitae, kan gestuurd worden naar jobs@mitchandmates.com.

 

Meer informatie over Mitch&Mates kan je ook vinden op www.mitchandmates.com.

 

-->