Headerfoto nieuwsitem

Nieuwsarchief

We're Hiring: Front-end developer

01-06-2018

Wij zoeken een nieuwe vriend! Ben jij een Front-end developer met passie voor producten uit de zorgsector? Ben je een teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je ons team versterken? Klik dan snel verder...
Lees meer >
We're hiring: Verpleegkundige - Functioneel Specialist

07-04-2018

Als functioneel specialist ben je medeverantwoordelijk om de Mitch&Mates producten functioneel inhoudelijk verder te verrijken. Je werkt nauw samen met ons team om nieuwe (product) functionaliteiten te ontwikkelen en af te toetsen. Je hebt vanuit jouw domeinkennis een belangrijke inbreng hierin! Wil je ons team versterken? Klik dan snel verder...
Lees meer >
We're Hiring: Software Engineer - JAVA

07-04-2018

Wij zoeken een nieuwe vriend! Ben jij een Software Engineer met een stevige JAVA basis? Ben je een teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je ons team versterken? Klik dan snel verder...
Lees meer >
We're hiring: Integration Engineer

04-03-2018

Wij zoeken een nieuwe vriend! Heb jij interesse in een job als Integratie Specialist en wil je je kennis van Dicom, XDS en VNA verbeteren? Klik dan snel verder...
Lees meer >
We're hiring: Product manager

04-03-2018

Wij zoeken een nieuwe vriend! Ben jij een Product Manager met zeer sterke Healthcare IT-marktkennis, die samen met ons, onze producten nog innovatiever maakt voor de uitdagingen van morgen? Wil je ons team versterken? Klik dan snel verder...
Lees meer >
Persbericht: samenwerking

12-10-2017

Officiële aankondiging van samenwerking tussen AGFA Healthcare en Mitch&Mates NV. Mooi resultaat als startpunt voor nog betere en uitgekiende Integrated Care.
Lees meer >
XDS Ontbijtseminar

27-04-2017

Noteer alvast in de agenda: 9 juni 2017. XDS Ontbijtseminar, Rijk van Margraten. Sprekers van MUMC en Stichting Gerrit met uitdagende praktijkervaringen en prikkelende stellingen. Ontvangst om 08.00 uur. Uitnodiging en meer info volgt komende week.
Lees meer >
VieCuri nieuwe aansluiter XDS

24-02-2017

Het VieCuri Medisch Centrum heeft gekozen om aan te sluiten bij het Regio Netwerk Zuid-Nederland (RNZN) waar Mitch & Mates de uitbater is.
Lees meer >
Zuyderland behaalt NIAZ accreditatie

17-01-2017

Mitch&Mates feliciteert Zuyderland met de behaalde NIAZ accrediatie.

Het Nederlands Instituut voor de Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ) heeft Zuyderland voor het eerst als fusie-organisatie geaccrediteerd. NIAZ geeft daarmee aan dat Zuyderland voldoende doet om de organisatie van zorg continu te verbeteren. Zuyderland voldoet aan 98% van alle normen die het NIAZ stelt.


Lees meer >
X D S

16-01-2017

Mitch & Mates timmert hard aan de XDS weg
Lees meer >
Digital Health Valley

11-12-2016

Digital Health Valley is een plaats waar digitale projecten in de gezondheidszorg moeten groeien. Ze wordt bevolkt door spelers uit de ondernemerswereld, zorginstellingen, universiteiten en overheid.
Lees meer >
Hoorzitting over mHealth en robotica binnen zorg en welzijn

24-02-2016

Het Vlaams Parlement luistert vandaag naar sprekers over nieuwe technologie in de gezondheidssector. Met smartphones en wearables kan veel meer zorg van thuis uit gebeuren. Wij zitten al even op hetzelfde spoor. Denk aan Safe@Home, onze app voor zwangerschaps-opvolging: toekomstige moeders kunnen zelf hun toestand opvolgen en noodzakelijke gegevens – hartslag, temperatuur… - aanleveren.

Waarom enkel fysieke pillen en face2face doktersbehandelingen terugbetalen?

29-01-2016

“Regel nu de (gedeeltelijke) terugbetaling van mobiele apps in de gezondheidszorg. Sterker nog: Subsidieer stevig de versnelde invoering van nieuwe, efficiëntere, slimmere IT-systemen in de gezondheidszorg. En stop a.u.b. met het dovemansgesprek over de besparingsmogelijkheden”.


Lees meer >
Iedereen kan mee het ziekenhuis van de toekomst vormgeven

01-12-2015

Het ziekenhuis van de toekomst maken we samen
“Dokter, wacht eens even. Ik heb een idee….”  Dat ga je zelf als patiënt niet zeggen. Op ziekenhuisvandetoekomst.be krijg je wel een stem. www.ziekenhuisvandetoekomst.be is een forum voor kleine en grote voorstellen die leiden tot betere gezondheidszorg en minder ongemak. Het forum staat open voor alle ‘stakeholders’: patiënten uiteraard maar ook dokters, verpleegkundigen, managers… Iedereen met een goed idee.


Lees meer >