Headerfoto nieuwsitem

Nieuwsarchief

Persbericht: samenwerking

12-10-2017

Officiële aankondiging van samenwerking tussen AGFA Healthcare en Mitch&Mates NV. Mooi resultaat als startpunt voor nog betere en uitgekiende Integrated Care.
Lees meer >
Trusted Cure

08-10-2017

Op 26 oktober aanstaande organiseert Mitch&Mates samen met Salves en Open Line een gezamenlijk en specifiek ochtendprogramma over vertrouwen en patiëntveiligheid. Locatie is Kasteel Maurick in Vught (NL). Vught is gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch.


Lees meer >
Congrestival eHealth 2017

04-09-2017

Mitch&Mates is aanwezig met een stand op het Congrestival eHealth 2017 bij VieCuri Medisch Centrum op woensdag 13 september 2017 in Venlo.
Lees meer >
Zuyderland Case Study Questionnaires

02-05-2017

Zuyderland, en specifiek Maurice Leurs van de afdeling orthopedie in Sittard, heeft zijn medewerking verleend aan het opstellen van een Case Study Questionnaires.
Lees meer >
XDS Ontbijtseminar

27-04-2017

Noteer alvast in de agenda: 9 juni 2017. XDS Ontbijtseminar, Rijk van Margraten. Sprekers van MUMC en Stichting Gerrit met uitdagende praktijkervaringen en prikkelende stellingen. Ontvangst om 08.00 uur. Uitnodiging en meer info volgt komende week.
Lees meer >
VieCuri nieuwe aansluiter XDS

24-02-2017

Het VieCuri Medisch Centrum heeft gekozen om aan te sluiten bij het Regio Netwerk Zuid-Nederland (RNZN) waar Mitch & Mates de uitbater is.
Lees meer >
Zuyderland behaalt NIAZ accreditatie

17-01-2017

Mitch&Mates feliciteert Zuyderland met de behaalde NIAZ accrediatie.

Het Nederlands Instituut voor de Accreditatie van Ziekenhuizen (NIAZ) heeft Zuyderland voor het eerst als fusie-organisatie geaccrediteerd. NIAZ geeft daarmee aan dat Zuyderland voldoende doet om de organisatie van zorg continu te verbeteren. Zuyderland voldoet aan 98% van alle normen die het NIAZ stelt.


Lees meer >
X D S

16-01-2017

Mitch & Mates timmert hard aan de XDS weg
Lees meer >
Digital Health Valley

11-12-2016

Digital Health Valley is een plaats waar digitale projecten in de gezondheidszorg moeten groeien. Ze wordt bevolkt door spelers uit de ondernemerswereld, zorginstellingen, universiteiten en overheid.
Lees meer >
Hoorzitting over mHealth en robotica binnen zorg en welzijn

24-02-2016

Het Vlaams Parlement luistert vandaag naar sprekers over nieuwe technologie in de gezondheidssector. Met smartphones en wearables kan veel meer zorg van thuis uit gebeuren. Wij zitten al even op hetzelfde spoor. Denk aan Safe@Home, onze app voor zwangerschaps-opvolging: toekomstige moeders kunnen zelf hun toestand opvolgen en noodzakelijke gegevens – hartslag, temperatuur… - aanleveren.

Waarom enkel fysieke pillen en face2face doktersbehandelingen terugbetalen?

29-01-2016

“Regel nu de (gedeeltelijke) terugbetaling van mobiele apps in de gezondheidszorg. Sterker nog: Subsidieer stevig de versnelde invoering van nieuwe, efficiëntere, slimmere IT-systemen in de gezondheidszorg. En stop a.u.b. met het dovemansgesprek over de besparingsmogelijkheden”.


Lees meer >
Iedereen kan mee het ziekenhuis van de toekomst vormgeven

01-12-2015

Het ziekenhuis van de toekomst maken we samen
“Dokter, wacht eens even. Ik heb een idee….”  Dat ga je zelf als patiënt niet zeggen. Op ziekenhuisvandetoekomst.be krijg je wel een stem. www.ziekenhuisvandetoekomst.be is een forum voor kleine en grote voorstellen die leiden tot betere gezondheidszorg en minder ongemak. Het forum staat open voor alle ‘stakeholders’: patiënten uiteraard maar ook dokters, verpleegkundigen, managers… Iedereen met een goed idee.


Lees meer >